Rejse belønning kreditkort er kun en stor fordel, hvis du rejser hyppigt. Det skal siges, selv om det kan synes banal. Du kan tænke, “hvad en rigtig god idé – travel belønning kreditkort. Jeg måske ønsker at tage en ferie næste år.”
Du vil sandsynligvis finde, hvis du kun rejser en gang i et stykke tid gavn for travel belønning kreditkort opvejes af den højere APR (årlig procentsats) årligt gebyr, eller andre afgifter, som klart eller skjult.
Rejse belønning kreditkort kan være specifik for flyselskab rejser, eller endda et bestemt flyselskab. De kan også give belønninger for køb af gas, bil leje, hotel ophold, eller endda køb på detail-butikker. Det er vigtigt, før du vælger fra det enorme opbud af travel belønning kreditkort, at du vurderer hvilken type brug du kan gøre af travel belønning kreditkort. Så kig for kort, der tilbyder de største besparelser på typerne af brug vil du oftest gøre af dem.
Husk også, at rabatten kan være nyttigt, hvis ikke du er rejsende. Hvis du har familie eller venner, der rejser til dig – eller hvis du er en personalekonsulent, der flyvende jobansøgere i for interviews, for eksempel – du måske finde Flyselskabet eller Biludlejning frynsegoder fordelagtige.
Rejse belønning kreditkort kan tilbyde kontantforskud, der kan være meget praktisk, når du rejser. De kan også tilbyde rejseforsikring, der omfatter hele verden nødsituationer såsom medicinsk evakuering, mistet bagage og akut udlandstillæg. Alle er meget vanskeligt at løse uden tilstrækkelig før rejsen forberedelse og køb af dækning.
Rejse belønning kreditkort kan også tilbyde rabatter eller point som følge af retail køb, selvom mange gør ikke medmindre du bærer over en balance i slutningen af måneden. Du bør også tjekke og se om de rejser belønning kreditkort du overvejer har et loft på den monetære værdi som de vil tilbyde belønninger.
Du skal vide tidsplanen og værdien af de rejse belønninger disse kreditkort tilbud samt. Når det kommer til kontantbonusser, har du til at vente indtil slutningen af året til at få dine kontanter fra rejse belønning kreditkort, eller de sender pengene til dig hver $20 som dens påløbne?
Generelt tilbyde rejser belønning kreditkort, USA og Canada rundtur fly på belønning indløsningsværdien af én enkelt rundtur billet til hver 25.000 miles købt på din rejse belønning kreditkort.
Den anden vigtig faktor at tage i betragtning, når de beslutter hvilke af de mange rejser belønning kreditkort bruge er gebyr for kontantforskud – hvis, i virkeligheden, du ser dette som værende en funktion, du vil bruge med en hvilken som helst regelmæssighed.
Når det kommer til valg og brug af travel belønner kreditkort, den gamle floskel gælder: “Det betaler sig at sammenligne.”