Lad os se det i øjnene, vi alle har tendens til at sidde fast i gør ting «måde de har altid været gjort», og skabe produkter eller tjenester, i en tilsvarende konservativ tilstand. Men der er en anden måde. Hvorfor ikke tage et nyt kig på din virksomhed. Lejligheden har regelmæssig kreativ tænkning sessioner for at bryde formen. Bare én session kunne starte en ny trend.

Den bedste måde at gøre dette er at organisere en gruppe af mennesker, venner, kunder, og alle andre du tror kan bidrage til at sidde omkring et bord med dig, for en time, og bogstaveligt talt satte sig for at tænke kreativt på problemet med dag. Smide et par sandwiches og kaffe til at slå to fluer med et smæk ved at gøre det på frokost-tid er helt ideel til dette formål. Selv har en lille konkurrence om at tilskynde folk til at deltage.

Den første og vigtigste beslutning du skal gøre, er at definere problem, du ønsker at løse, kort og klart. Således, for eksempel, du leder efter en ny service eller et produkt, som du kan starte fra de samme lokaler, med de samme grundlæggende overhead, at den aktuelle handling allerede har. Eller du kan være på udkig for at navngive en ny produktlinje. Uanset hvad det er, Sørg for, at du kan definere problemet ganske enkelt og tydeligt før du starter.

Efter at have forelagt problemet dit ad hoc-gruppe, bede du dem om at komme med så mange ideer som muligt, herunder tilsyneladende skøre ideer. Sørg for at ingen kritik af enhver idé er tilladt og at alle forstår du ønsker så mange ideer som muligt.

Endelig, få ideer skrevet efter mødet, og rundsendt til alle der deltog, spørge dem først, om de har nogen yderligere ideer, som er kommet til at tænke siden mødet. For det andet, om nogen af de medfølgende ideer kunne kombineres sammen for at gøre en anden idé.

Du vil blive forbavset over, hvor mange gode idéer kommer ud af sådanne møder og hvor mange problemer kan løses ved hjælp af denne simple, men meget effektiv teknik.

Nogle idéer er:

1. ønsketænkning teknik

2. vilkårlig ord teknik

3. falsk regler teknik

4. analogi teknik

5. rolle spille teknik

Der er flere andre teknikker, der kan også bruges til at stimulere gruppen for ideer. Hvis du vil vide mere om disse teknikker, kan du finde ud af mere her:

Hvorfor ikke prøve nogle af disse ideer, og drive din forretning fremad i en anden retning, eller mindst har en anden pil til din bue.

Har det altid være den samme måde, som det altid har været?