Er du en af de mennesker, der virkelig har brug for et kreditkort, men du har ingen anelse om hvor man kan gå? Er du interesseret i at få de bedste kreditkort priser tilgængelige for dig? Er du bekymret med at sammenligne kreditkortselskaber, så du kan se, hvem der rent faktisk har de bedste kreditkort priser? Hvis du har svaret ja til nogen af disse, lad dette være din guide til at hjælpe dig med at finde de bedste kreditkort priser.
Der er mange måder, du kan lære om de priser, der tilbydes af kreditkortselskaber. Men den bedste og nemmeste måde at sammenligne kreditkort satser er at gå online. En særlig hjemmeside, du kan nyde er på comparecc.com. Denne hjemmeside har meget detaljerede oplysninger om forskellige kreditkortselskaber. Her finder du: navnene på kreditkort, APR satsen, bonus uddeler programmer, der tilbydes af kortet, hvilken form for kredit du har brug for kortet, og det årlige gebyr (hvis der er en).
Nu vil vi gå over nogle af kreditkort selskaberne på denne hjemmeside, der tilbyder de bedste kreditkort priser. Den første er American express. Dette kort giver lav indledende kreditkort satser for omkring 3,99 procent. Efter et år bliver din almindelige APR takst 10,49 procent. Du skal have meget god kredit for at få denne sats, dog.
Næste, vi ser på Citi finansielle Mastercard. Citi finansielle Mastercard tilbyder stor kreditkort priser. Hvis dit kredit er fremragende, vil du have en 0 procent APR for de første 12 måneder! Dette er også inkluderet for balance overførsler. Efter 12 måneder er op, vil din APR sats gå til 9,99 procent. Husk, dette er kun for dem af jer med fremragende kredit.
Det sidste kort, vil vi se på er Discover-kort. Oplev card tilbyder forskellige kreditkort priser. De har en 0 procent indledende APR, der tilbydes i tid bestemmes af din kredit score. Efter dette bliver din APR 9,99 procent. Denne lave udnyttelsesgrad er kun tilgængelig for dem af jer med god kredit. Oplev også tilbyder en kontant tilbage bonus awards program til alle sine kunder.
For dem af jer med ikke så stor kredit, kan du stadig ansøge om disse kort m.fl. Bare husk at kreditkort satser for folk med dårlig kredit er ofte meget højere end satser for folk med god kredit. Holde dette i tankerne, når du søger efter et kreditkort.
Dette er alle de råd, du har brug for hjælp til at opdage de bedste kreditkort priser. Sørg for at tage din tid og til at gøre nogle forskning. Der er en masse muligheder derude. Med en smule tålmodighed er du sikker på at finde de bedste kreditkort satser tilgængelige for dig!