En dobbeltseng er større end en dobbeltseng. Dens længde er 75 tommer og dens bredde er 54 tommer. En enkeltseng har begrænset plads, mens en dobbeltseng giver rigelig plads til to personer. En dobbeltseng er en god mulighed for enlige voksne, der leder efter mere plads, men du kan også bruge den til at sove med en partner. Hvis du bevæger dig ofte, kan en mindre seng være bedre for dig. Sengens størrelse har også indflydelse på, hvor meget plads den har brug for, så sørg for, at den passer til rummet.

Mens en dobbeltseng kan være større end en enkeltseng, er den stadig mindre end en fuld seng. Det kan rumme to personer, men er ikke så stort som en queensize-seng. Du kan købe en fuld eller en dronning størrelse, hvis du har plads. Du kan også vælge mellem en fuld og en dronning, hvis du har begrænset plads. Du skal dog sørge for, at sengens størrelse svarer til rummets størrelse.

Dobbeltsenge har samme størrelse som en seng på afbetaling. De er normalt 54 tommer brede. En fuld seng er af samme størrelse som en dobbelt, men dens størrelse kan afvige lidt. Hvis du ikke er sikker, er en fuld seng en god mulighed for dig. Den er ideel til to personer, fordi tvillingemadrassen giver hver person mulighed for at have deres eget rum. De bruges ofte med et natbord imellem dem.

En dobbeltseng har samme størrelse som en dobbeltseng. Afhængigt af den region, du bor i, kan en fuld seng være mere behagelig for en person. En dobbelt kan bruges til samsovning, men den passer ikke komfortabelt til to voksne. En fuld madras er omkring 27 tommer ved 75 tommer bred, hvilket ikke er nok plads til to personer. Den mest komfortable dobbeltseng til par er en queensize-seng.

En dobbeltseng er en god mulighed for par, der ikke har meget plads. Størrelsen på en fuld seng er mellem en dronning og en konge. En seng i fuld størrelse er mere rummelig end en tvilling, så det er et glimrende valg til et lille værelse. En dronning er den største af de to størrelser. Størrelsen på en dobbelt er 210 cm (83 in). Når madrassen forlænges, bliver den en kingsize-seng.

En dobbeltseng er en god mulighed for familier, der bor i små lejligheder eller har flere kæledyr. Dimensionerne på en fuld seng er 54 tommer brede og 75 tommer lange. En queensize-seng er større end en fuld størrelse og har mere plads end en twin-size. Hvis du har to børn, kan en dobbeltseng være det bedste valg. En seng i fuld størrelse kan også fungere for dem med lidt plads.