Når man ser på tips for første gang hjemme købere, er du kommet til det rette sted.
Mange mennesker er på udkig over hele internettet pålidelige oplysninger. Der er over 761,940 hjemmesider (fra marts 05) med oplysninger eller online-formularer opfordrer dig til at fylde dem for flere detaljer.
Mens jeg er helt enig i, at internettet er et fantastisk sted for at opnå tips for første gang hjemme købere, kan det også blive en reel informations-overload. Så vil jeg give dig nogle tips, der kan hjælpe i din søgning.
Tips til første gang hjemme købere #1
Ikke være alt for hurtig!
Undgå at give dine personlige oplysninger som CPR-nummer, fødselsdato osv. på hvert websted, der anmoder om det. Dette er den eneste største fejl jeg har set lavet. Det gør nogle første gang hjemme købere i deres iver for at komme i gang.
Problemet er dette, mange steder vil kræve disse oplysninger, før de vil give dig nogen detaljer. De starter ud med en enkel, navn og adresse, så bly i skærme, der beder om mere personlige detaljer.
For enhver pris holde ud at give denne private oplysninger. Du bliver nødt til at på et tidspunkt i gang. Men ikke før du har lært om mortgage proces skal du gøre dette. Hvad sker der, når du udfylder formularer online? Din e-boks vil blive oversvømmet med lån tilbud.
Mange steder tout de vil have 4 långivere eller endnu mere give dig citater. Gæt hvad? Næsten hver eneste af disse långivere vil køre en kredit rapport. Hvis du har mange henvendelser i din kredit i en måned, kan dette påvirke dit kredit score.
En anden grund til at være forsigtig her er, at de fleste af disse hjemmesider er bare bly generatorer. Virksomheden eller webmaster vil sælge dine oplysninger til én eller måske endda flere kilder og så har vi et stort problem. Det kan koster i din kredit score. Jo lavere din kredit score, jo højere bliver din rente. Jo højere din kredit score jo lavere din rente.
Lad mig fortælle dig en hurtig lille historie. Jeg har engang havde at gøre med en person, der ønskede at refinansiere. Vi havde gået online og udfylde flere formularer på forskellige hjemmesider. Af den tid, han kom til mig, da jeg var i stand til at se på hans kredit score, han havde over 100 henvendelser i sin kredit i en måned. Hans kredit score var så lav jeg could’nt hjælpe ham. Spar dig selv denne sorg, Vær forsigtig!
Tips til første gang hjemme købere #2
Arbejde med nogen du har tillid til.
Hvordan kan du afgøre, om denne person er ærlig og troværdig? Lytte opmærksomt til dem. De forsøger at skynde dig med at få dine personlige oplysninger? Eller de tager sig tid til at forklare tingene og hjælpe dig med at forstå præcis, hvad du er ved at komme ind?
Købe et hjem er det enkelt største investering, de fleste mennesker gør i deres levetid. Derefter bagefter, er styring af gælden også vigtigt. Du vil arbejde med en person, der vil hjælpe dig gøre dette. De bør være interesseret i et langsigtet forhold med dig.
Over dit liv får du mere end 1 pant. Jeg ved, det er svært at forestille sig, at nu, men Statistiks vis at i gennemsnit mennesker bevæger sig eller få et nyt hjem lån omkring hvert 7 år.
At have nogen er du tillid, der har dine bedste interesser, hvad du har brug for. Jeg ser på det på denne måde hvis jeg gør et godt stykke arbejde for dig, kan du fortælle 1-2 af dine venner. Hvis jeg havde et dårligt job for dig, vil du fortælle 100 af dine venner.
Jeg bygger min forretning 1 realkreditlån ad gangen. Jeg elsker henvisninger, så tager jeg en personlig interesse i hver låntager. Mine kunder taler om mig til deres venner!
Tips til første gang hjemme købere #3
Vælg dit lån Officer klogt.
Nu på grund af internettet, er hjem udlån blevet en stor forretning. Realkreditmæglere og långivere er dukket op overalt. Mange har også faldet ved vejsiden på samme tid.
Penge forretning er kæmpe! Vidste du, at over 1,3 billioner dollars skifter hænder rundt om i verden hver dag?? Når du begynder at tænke over det, vakler det dit sind.
Din første gang hjem købere lån er kun en meget lille del af daglige virksomhed.
Der er stor forskel mellem en långiver og en mægler. Mæglere er mellemmænd mellem dig og långiver. De bliver betalt for mæglervirksomhed dit lån. De kan også hjælpe dig med at få lån tilbud fra mange långivere. Da pant mægler får, engros priser, kan det være godt, hvis det gøres uden at køre din kredit hver gang. Det er derfor, jeg siger vælger dit lån Officer klogt.
Mange gange når du arbejder med en mægler, kan ikke vide, hvem din långiver er indtil dagen for lukning. Igen, dette er stadig okay hvis dit lån er låst, du kender alle detaljer af varens lån og så videre. Det er vigtige, at lån Officer har afsløret alle de korrekte oplysninger.
Er det et fast forrentet lån? Er det en ARM? Er renten, hvad han citerede du i starten??
Jeg kan ikke fortælle dig hvor mange gange jeg har hørt rædsel historien om ændringer i sidste øjeblik. Køberen finder ud af at deres lukke omkostninger er mere, renten er højere osv. Når du er på tabellen lukning,’s køberen der, sælger og Ejendomsselskabet. Følelser der kører højt! Hvad vil de gøre??
Hvis du gå videre og lukke, fordi presset på, det er gonna koste dig tusindvis af dollars gennem årene. Mange hensynsløse lån officerer har gjort dette for første gang hjemme købere og er ligeglade bare. De kan aldrig se dit ansigt alligevel. Du er bare en lønseddel for dem.
Arbejder med nogen du tillid kan hjælpe med at undgå dette problem og du sparer penge. Beskæftiger sig med et lån officer, der er på din side vil beskytte dig. Alligevel hvis du har været benyttet sig af, dette er en RESPA overtrædelse og de bør rapporteres.