Dagen, der kan give selv den mest erfarne elektronik elsker sved på overlæben og krampe i fingrene af at sidde klar ved tasterne, når klokken nærmer sig midnat torsdag d. 28. november i år. Det er nemlig her du kan få alle dine vådeste elektroniske drømme opfyldt til vanvittige priser – hvis du vel at mærke er hurtig nok på tasteturet. Allerede

 nu er der flere a de store kæder, der er begyndt at lave countdown på deres sider, så du rigtig kan følge med i, hvor mange dage, timer, minutter og sekunder, der er tilbage for årets ultimative udsalgsdag skydes i gang. Du kan også følge med her, hvis du vil være på forkant med de mange tilbud og være sikker på, at du har helt styr på dagene.

Dagen før dagen

Der er selvfølgelig butikker, der ikke kan vente til selve dagen med at tilbyde deres kunder de knaldgode tilbud de ligger inde med – og derfor kan du nogen steder også finde de såkaldte ’sorte priser’, der er stærkt nedsatte varer, der kommer på tilbud op til Black Friday – og som butikken lover ikke bliver yderligere nedsat, når den længe ventede sorte fredag oprinder.

Det betyder altså, at du kan sikre dig gode tilbud allerede dage og endog uger før selve dagen og være helt sikker på, at du ikke kommer til at sparke dig selv, fordi du ikke lige ventede de ekstra dage med at købe.

Forberedelse giver succes

Som med alle gode ting kan du være sikker på, at der er rift om de bedste tilbud og du er med sikkerhed ikke den eneste, der har et godt øje til et nyt fjersyn eller en ny computer. Det handler derfor om at være godt forberedt og om ikke at tøve ved tasterne, hvis der er noget du gerne vil have fingrene i – for oddsene er, at der sidder andre i en anden ende, der ikke tøver.

Forbered dig og vær klar til at trykke ’KØB’, når klokken rammer midnat og Black Friday skydes i gang på hele nettet.