Kviklånet er den mest populære låneform på det danske marked, da de fleste lånere har brug for at låne et beskedent beløb. Ifølge spørgeundersøgelser er mange danskere især glade for, at de ikke skal gå i banken for at spørge om et lån. Ofte kan du også få nogle bedre lånebetingelser online, da renten kan være højere i et banklån. For at få et godt overblik bør du sammenligne et par låneudbydere med hinanden, så du kan se hvad de kan tilbyde dig. Det er individuelt hvad den enkelte persons behov er, så find den låneudbyder, der bedst kan leve op til dine behov.

Låneprocessen er hurtig:

Hvis du er heldig kan du modtage pengene allerede samme dag, som du har sendt en låneansøgning af sted. Du behøves ikke at have de store IT-egenskaber for at kunne finde ud af det. Når du har fundet den rette låneudbyder skal du sende en låneansøgning af sted. Du skal udfylde de obligatoriske felter og til sidst afslutte med at underskrive med NEM-ID. Låneudbyderne er hurtige til at se låneansøgningerne igennem, så ofte går der ikke så lang tid før du får et svar fra dem. Hvis du bliver godkendt som låner har du pengene på kontoen efter et par timer eller dagen efter.

Krav:

De fleste danskere kan godt opfylde de krav, som låneudbyderne stiller deres lånere. Det eneste du skal er at have dansk statsborgerskab, være fyldt mindst 18 år, have adgang til NEM-ID, dansk bankkonto samt adresse i Danmark. Har du gæld i forvejen behøves du ikke at være nervøs for at sende en låneansøgning af sted. Det skyldes, at folk med gæld sagtens kan blive godkendt som låner. Mange låneudbydere accepterer ikke hvis du er registreret i RKI. Det skyldes, at du er stemplet som en dårlig betaler og at låneudbyderen dermed ikke kan stille nogen form for sikkerhed for lånet. Det er muligt at finde låneudbydere, der alligevel tilbyder lån til RKI registrerede. I denne forbindelse skal du bare være klar over, at lånebetingelserne er specielle, da der er høje renter og gebyrer på lånet.

Undersøg om du har råd:

Du er nødt til at vide hvad de forskellige parametre i lånebetingelserne betyder, da du ellers ikke kan gennemskue, om du har råd til at optage et kviklån eller ej. Det er en god ide, at du gennemgår din økonomi sammen med en du kender, så i er to om at finde ud af om du har råd til det. Du kan hurtigt komme til at ignorere alle ulemperne ved at optage et lån på 15000 kr. og dermed bare gøre det. Din ven kan være med til at holde dig tilbage og fortælle dig om vedkommende synes det er en god ide eller ej.